۱۷
خرداد

بهار وصل، اقدام و عمل (۳) – دشمن شناسی

نوشته شده توسط admin

در ابتداي ارديبهشت ماه ۱۳۹۵ و در آستانه روز پدر، اعضاي انجمن هاي اسلامي دانش آموزان – به نمايندگي از ۱۲ ميليون دانش آموز- ميهمان پدري مهربان بودند و ايشان در اين ديدار رهنمودهاي ارزشمندي داشتند كه در اين سري يادداشت ها سعي مي كنيم پيشنهاداتي براي بهره مندي هر چه بيشتر از اين ديدار داشته باشيم.

در گام سوم، به یکی از نکات مهمی که حضرت آقا در این دیدار برای یاران جوانش تبیین فرمودند می پردازیم.

گام سوم- دشمن شناسی؛ مقدمه ای برای عمل به مطالبه رهبری
«اطلاعات، ستون فقرات برنامه ریزی است» امام خامنه ای

در ۸ سال دفاع مقدس، واحدی به نام «اطلاعات- عملیات» وظیفه شناسایی مواضع دشمن، تعداد آنها و مواضع ایشان را بر عهده داشت. هیچ عملیاتی با چشم بسته یعنی بدون اطلاعات انجام نمی شود.

رهبر حکیم انقلاب در دیدار اول اردیبهشت ۹۵، دانش آموزان [انجمنی] را افسران جنگ نرم دانست و عملیات جنگ نرمی را در محیط دانش آموزی مطالبه نمودند. آیا می شود فرض کرد که یک افسر، بدون شناسایی مواضع دشمن وارد عملیات شود؟!

«امروز من یک حرف محوری را می خواهم مطرح کنم که متضمن یک مطالبه از انجمن ها و از اتحادیه انجمن هاست. مقدمه ای را عرض می کنم: ما با یک جبهه دشمن که جبهه استکبار و دنباله ها و حواشی اش است، درگیریم… این درگیری بر سر چیست؟ یا به عبارت دیگر، این درگیری ما با استکبار در چه عرصه هایی است؟»

فرمانده، چند عرصه مقابله انقلاب اسلامی با استکبار جهانی را در این دیدار بیان فرمودند:

  • عرصه استقلال کشور شامل: استقلال اقتصادی، سیاسی و فرهنگی
  • عرصه پیشرفت الگوساز انقلاب اسلامی
  • عرصه حضور قدرتمندانه جمهوری اسلامی در منطقه و جهان
  • عرصه فلسطین
  • عرصه مقاومت
  • عرصه رواج فرهنگ غربی و سبک زندگی غربی
  • مهم ترین عرصه: مساله جوان ها، افسر جنگ نرم مطلوب انقلاب اسلامی و مطلوب دشمن

«خُب، حالا من چند [نمونه] از این عرصه های درگیری را شمردم. عرض کردم اگر من الآن بخواهم همین طور ذهنی بگویم شاید ده عرصه را بتوانم بگویم اما اگر بنشینیم فکر کنیم –شما فکر کنید، ما فکر کنیم- ده، بیست، سی یا بیشتر هم اضافه خواهد شد.»

پیشنهاد می شود در جلسه اتاق فکری با حضور اعضاء انجمن اسلامی یا دانش آموزان علاقه مند، سایر عرصه های مقابله انقلاب اسلامی با استکبار جهانی را تیتر کنیم. سپس برای شناساندن این ۷ عرصه و عرصه های جدید تیتر شده به سایر دانش آموزان برنامه هایی را طراحی نماییم.

بهتر است هر یک از اعضاء فعال انجمن، روی یکی از این زمینه ها به صورت تخصصی مطالعه نمایند و آماده ارائه مباحث تحلیلی خود در جلسه اتاق فکر باشند.

برخی برنامه هایی که در سال های قبل انجام شده است عبارتند از: نمایشگاه پوستر با موضوعات دشمن شناسی، سخنرانی های جذاب، تهیه نشریه و انواع مسابقات فرهنگی. طراحی سایر برنامه های هنرمندانه و خلاقانه به عهده اتاق فکر شما سپرده می شود. مسلما هر چه برنامه ها هنرمندانه تر و جدیدتر باشد با استقبال بیشتری از طرف دانش آموزان مواجه خواهد شد.

این پست بدون دیدگاه

ارسال یک پاسخ


سايت اتحاديه شهرستان ها

چندرسانه ای